MI AZ EXILIS ULTRA 360?

A világ egyetlen monopolár Rádiófrekvenciás és Ultrahangos platformja, amely képes valós idejű monitorozásra és szabályozott hűtésre, impedancia intelligenciával és a zsírréteg vastagságához igazítható paraméterezéssel rendelkezik. Ténylegesen testre szabható módszer, költséges cseretartozékok nélkül. Az FDA által jóváhagyott technológia, amely a rádiófrekvenciás hullámokat és ultrahangot alkalmaz a bőr egyidejű feszesítésére és a zsír csökkentésére.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Exilis egy nem invazív, nem sebészeti eszköz, amely rádiófrekvenciás hullámokat és ultrahangot használ a bőr felszíne alatti mély szövetek pontos melegítéséhez. Ez a hő zsugorítja a zsírsejteket, valamint serkenti az új kollagéntermelést és meghúzza az elasztinszálakat a bőrben, sima, karcsúbb és feszesebb bőrt eredményez, ezáltal hatékonyan kezeli a laza, megereszkedett a bőrt.

Az Exilis Ultra más eljárásokkal együtt is hatékonyan használható, például a Vanquish Me zsírbontó kezelések mellé a bőr feszesítésére, illetve arcfiatalító kezelések mellé is tökéletes hatékonyság fokozó.

Rádiófrekvenciás arcbőrfeszesítés

A KEZELÉS MENETE?

A páciens testének megfelelő részére helyezünk egy tapaszt, amely a monopolár technológia megfelelő működését segíti elő, .ez a kezelés végiéig észrevétlenül fenntmarad.

Exilis kezelés során a páciens hőérzetet érez, amikor az RF hullámok a mély bőrszöveteket célozzák meg, hogy elolvasszák a zsírsejteket, meghúzzák az elasztin szálakat és serkentsék a kollagéntermelést, a beépített hűtési mechanizmus megakadályozza, hogy a hő elviselhetetlenné váljon.

Rádiófrekvenciás arcbőrfeszesítés

MENNYI IDEIG TART?

A kezelés időtartama 15-45 percig tart a kezelendő területektől függően.

VAN MELLÉKHATÁSA, LÁBADOZÁSI IDŐ?

Nincs szükség helyreállítási időre, így a kezelést követően visszatérhet a mindennapi életbe. Az eredmények tartósak, ha követi a kezelés utáni utasításokat és az egészséges életmódot.

A kezelések biztonságosak, gyorsak és fájdalommentesek, nincs mellékhatása (1-2 órán tartó bőrpír előfordulhat a kezelt területen).

MELY TERÜLETEK KEZELHETŐEK?

Arc, szemkörnyék, toka, nyak, dekoltázs, melltartóháj, felkar, alkar, kézfej, has, derék, fenék, combok, és a térd feletti megereszkedett bőr.

Exilis Ultra Femme 360 rádiófrenvenciás aplikátor tartozik hozzá, amely az intimegészség megőrzésében, regenerálásban segít a nőknek.

Ez egy új eljárás, amely javítja a nők intim egészségét és kezelheti a belső és külső intim részeket egy azon alkalommal, forradalmian új kezelés lehetővé teszi, hogy a kezelés ideje mindössze 8 perces legyen, ez a legrövidebb intim eljárás napjainkban.

Rádiófrekvenciás arcbőrfeszesítés

Az FDA által jóváhagyott rádiófrekvenciás hullámok és az ultrahang energiájának felhasználásával a terápia nem invazív és fájdalommentes. A kezelés elősegíti a kollagén képződést és az elasztinrostok állományának növekedését, illetve a véráramlás is megnövekszik az újjáépülő mikroér hálózat segítségével, ezáltal visszaállítja a hüvely és vulvari régiók fiatalabb és funkcionálisabb állapotát, javítja a stress-inkontinenciát is.

KEZELÉSEK GYAKORISÁGA:

A teljes eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség, a kezelések száma az egyéntől függ, de általában 4-6 kezelés ajánlott.