A Vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetességet, saját öngyógyító mechanizmusait akarja kihasználni a bőr megújulásához, illetve azoknak is, akik botulin toxin injekciós kezelést kapnak, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatást igényel.

MI A VIVACE KEZELÉS LÉNYEGE?

A frakcionális rádiófrekvenciás kezelés a bőrben képzett hőhatás mellett, a bőr felszínén apróbb sérüléseket okoz. Így nem csak bőrfeszesítésre és bőrfiatalításra is egyaránt alkalmas. Továbbá kitűnően kezelhető vele a különféle aknés hegek és pigmentációs foltok. Kollagénképző hatása áldásos az idősebb, érettebb bőrű nők számára is.

A készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe, úgy hogy apró mikrosérülések képződnek a bőrben az elektródák alatt, míg közöttük ép felületek maradnak. Az ép területektől elinduló sebgyógyulási folyamat gyors és látványos eredményeket mutat. Az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt.

Akinek nincs ideje lábadozni, aki nem viseli jól a szúrást, aki tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne, azoknak kiváló kezelés a Vivace frakcionált rádiófrekvencia. Férfiak számára is kiváló kezelés, hiszen nem feminizálja az arcot, nem szól bele sem a mimikájukba, sem az arcformájukat nem változtatja meg.
mikrotűs rádiófrekvenciás vivace
mikrotűs rádiófrekvenciás vivace

HÁROM MÓDSZER HATÁSÁT ÖTVÖZI:

  • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését.
  • Sebgyógyulási folyamat – Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

KEZELÉS MENETE:

A kezelést megelőzően egy érzéstelenítőkrémet viszünk fel a kiválasztott bőrfelületre, ettől a beavatkozás fájdalommentessé válik. Félórás felszíni érzéstelenítést követően a kellően lefertőtlenített bőrfelület kezelése körülbelül 20-45 percig tart. Vivace kezelés után a radiófrekvencia
átmeneti feszesítő hatása tapasztalható, ennek oka, hogy a hő hatására kollagén zsugorodik a bőrben. A beavatkozás utáni bőrpír 2-5 órán keresztül észlelhető, majd lassan elmúlik. Nem szigetelt tűk használatakor, a vörösség akár 3 napig is fennállhat.
A végleges eredmény körülbelül 1 hónappal később, illetve ismételt kezelések után lesz látható.
A tartós eredmény érdekében 3 – 4 alkalmas kúra javasolt, az egyes kezelések között 3 hét szünetnek kell eltelnie.

LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK:

A gyors regeneráció miatt a szövődmények kialakulása is elenyésző. A kezelés után 24 óráig szaunázni, edzeni nem szabad, és – bár a kezelés nem fényérzékeny – 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő.