ALMA SOPRANO ICE PLATINUM

A lézeres szőrtelenítés az egyik legkeresettebb szolgáltatás a szépségiparban, és több féle technológiájú készülék közül választhatnak a páciensek, ezért igyekeztünk kiválasztani a legmoderneb és leghatékonyabb szőrtelenítő készüléket, hogy a lehető legnagyobb megelégedéssel távozhassanak tőlünk vendégeink.
Magyarországon a lézerek közül, a Diódás és Alexandrit hullámhosszt használják hatékonyan szőrtelenítésre. Nekünk sikerült megtalálni ezek kombinációját és (plussz a Yag hullámhosszt sötétebb bőrre is alkalmazható) kezelőfejű Soprano Ice Platinumot, amivel a gyengébb és erősebb szőrszálakat is hatékonyan tudjuk kezelni bőrtípustól függetlenül egész évben, SHR technológiája miatt akár a nyár folyamán is.

Az Alma Lasers, a Soprano Ice Platinum gyártója több mint 10 éve díjnyertes lézeres szőreltávolító rendszereket gyárt. Az új technológia feltalálásakor új rendszereket indít, amelyek számos előnnyel és fejlesztéssel egészítik ki a korábbi modelleket.

Az FDA jóváhagyta, és számos klinikai vizsgálattal is rendelkezik, bizonyított biztonsági nyilvántartással.

2016 júliusában az Alma Lasers elindította az új Soprano Ice Platinum rendszert. Ez a forradalmian új rendszer három lézerhullámhosszt egyesít egyetlen applikátorba, egyidejűleg kezelve a különböző szövetmélységeket, valamint a szőrtüszők anatómiai struktúráit. Három különféle hullámhossz abszorpciós és penetrációs szintjének, valamint a dióda lézer kezelési lefedettségének és kényelmének kombinálásával a Soprano ICE Platinum a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legátfogóbb szőreltávolítási kezelést éri el.

lézeres szőrtelenítés

HOGYAN MŰKÖDIK?

A SOPRANO ICE Platinum a szőreltávolítás három leghatékonyabb hullámhosszának szinergikus előnyeit kínálja:

 • ALEXANDRIT technológia: A 755 nm-es hullámhossz erősebb energiaelnyelést kínál, ezáltal ideális a hajtípusok és színek legszélesebb köréhez, különösen a világos színű és a finom hajhoz.
 • DIODA SPEED ​​™ technológia: A 810 nm a klasszikus hullámhossz, amely mélyebb behatolást biztosít a szőrtüszőbe, magas átlagteljesítményt, magas ismétlési sebességet és nagy, 2 cm-es foltméretet biztosít a gyors kezeléshez.
 • YAG technológia: Az 1064 nm hullámhossz, a szőrtüszők legmélyebb behatolását kínálja, ezáltal optimális megoldást kínálva a sötétebb bőrtípusokra.

A rendszer gyakorlatilag fájdalommentes, hatékony szőr csökkentést kínál.

(Trio technológia)

lézeres szőrtelenítés

MIK A RENDSZER ELŐNYEI?

 • 3 optikai spektrumot lefedő hullámhossz – 810 nm, 755 nm és 1064 nm
 • 7 év klinikailag bizonyított hatékonyság
 • Kezeli az összes I-VI. típusú bőrt és a napbarnította bőrt
 • Három üzemmód – szőreltávolítás *, szuper szőrtelenítés és infrás bőrkezelés
 • Intuitív és felhasználóbarát tizenkét hüvelykes színes érintőképernyő
 • Előre beállított paraméterek
 • Könnyen kezelhető
 • Nincs fogyóeszköz
 • Gyors, hűvös kezelés a beteg számára
 • Könnyű és ergonómikus applikátor a kezelő számára
lézeres szőrtelenítés

KIS TERÜLETEKRE külön kezelőfej:

Ez az egyedülálló fej kiváló arckezelésekhez. Lehetővé teszi a nehezen elérhető területek szőrtelenítését, mint a szemöldökök közötti rész vagy a fül.

ELDOBHATÓ HIGIÉNIKUS VÉDŐ az intim területek kezelésére:

10-es csomagolásban kapható eldobható védő, mely lehetővé teszi az intim területek higiénikus kezelését.

lézeres szőrtelenítés

IN-MOTION TECHNOLÓGIA

Az In-Motion technológia lehetővé teszi, hogy a kézidarabot oda-vissza mozgassuk a kezelendő területen, jelentős mértékben felgyorsítva ezzel a kezelések hosszát, mialatt az ICE technológia hűti a bőrfelületet, megelőzve ezzel a felületi égést. Tanulmányok szerint az SHR technológia összehasonlítva a klasszikus HR technológiával sokkal ke- vesebb fájdalmat okoz és jóval hatékonyabbnak bizonyult , valamint nem jár mellékhatásokkal a sötétebb bőrű páciensek körében sem.

SHR TECHNOLÓGIA

Az SHR technológia az Alma Lasers szabadalma. Mára több, mint 10 éves tapasztalat és klinikai gyakorlat áll a háta mögött.

A klasszikus HR technológiához képest az SHR rövid impulzusokat használ magas ismétlési számmal, így érve el a maximális teljesítményt. Ennek köszönhetően a lézer fokozatosan melegíti fel a bőrt, mely során hatékonyan károsodnak a szőrtüszők, megakadályozva ezzel az újranövekedést, miközben a környező szövetek nem sérülnek, így a kezelés nem jár fájdalommal.

SHR STACK MÓD

Az új SHR Stack technológia az SHR rövid impulzusait alkalmazza statikus módon az arc (szakáll, felső ajak) és a kis testfelületek, mint a hónalj vagy a bikinivonal kezelésére.

Az ICE kezelések az év bármely szakában elvégezhetők, beleértve a lebarnult bőrt is, és szupergyorsak, még olyan nagy területeken, mint például a lábak vagy a hát. Leállás nélkül azonnal visszatérhet a normál napi tevékenységekhez, például az edzőterembe. Az ICE kezelések ideális lehetőséget kínálnak a szőrzet eltávolítására a test bármely részéről, ideértve az érzékeny vagy nehezen elérhető területeket is, mint például a fülek, az orrlyukak és a bikini vonal.

MIK A KEZELÉS ELŐNYEI?

 • Nincs állásidő
 • Gyakorlatilag fájdalommentes
 • Az optimális eredmények 6-8 munkamenetet vesznek igénybe
 • Kezelések 15-20 perc alatt
 • Az FDA és a CE jóváhagyta
 • Klinikai mentés
 • Minden bőrre biztonságos

KIK AZ IDEÁLIS JELÖLTEK?

A lézeres szőreltávolítás kiváló választás a 18 éven felüli férfiak vagy nők számára, akik hatékony megoldást akarnak a nem kívánt szőrzet tartós eltávolítására.

KIKNEK NEM AJÁNLOTT A KEZELÉS?

 • Accutane-t szedő vagy az elmúlt 6–12 hónapban Accutane-t szedő ügyfelek
 • rendszeres napi antibiotikumokat szedő ügyfelek
 • terhes vagy terhességet tervezőket
 • napégés, vagy aki kezelés előtt kevesebb mint egy héttel volt jelentős napfényben
 • vitiligo
 • 1. típusú cukorbetegség
 • keloid hegesedés vagy lupus és c- betegek, akik jelenleg olyan gyógyszereket vagy gyógynövény-kiegészítőket szednek, amelyek fényérzékenységet okozhatnak.

A kezelés megkezdése előtt tanácsos orvoshoz fordulni.

MIK A TEENDŐK KEZELÉS ELŐTT?

A biztonságos és hatékony munkamenet érdekében, meg kell borotválni a lézerrel kezelni szándékozott területeket az előző napon.

A kezelés előtt 6 hétig el kell kerülnie a szőkítést, epilálást vagy gyantázást, mivel ezek nem teszik lehetővé a szőrszálak növekedését, amelyet a lézerkezelés során megcélzunk.

A kezelés előtt 1 héttel ne használjon szőrtelenítő krémeket.

A kezelés előtt két héttel hagyja abba az önbarnító krémek használatát.

VAN KEZELÉS ELŐTT LEHETŐSÉG A KONZULTÁCIÓRA?

A kezelés előtt ingyenes konzultációt folytatunk, amelynek során a kórtörténetet figyelembe vesszük, a kezelésre való alkalmasság megerősítése érdekében. Lehetőség van, hogy bármilyen kérdést megválaszolhassunk.

MIT KELL TENNI KEZELÉS ELŐTT?

A kezelés előtt 6 hétig el kell kerülnie a szőkítést, epilálást vagy gyantázást, mivel ezek nem teszik lehetővé a szőrszálak növekedését, amelyet a lézerkezelés során megcélzunk.

A kezelés előtt 1 héttel ne használjon szőrtelenítő krémeket.

A kezelés előtt két héttel hagyja abba az önbarnító krémek használatát.

KEZELÉS MENETE:

Míg a Soprano ICE Platinum a ma elérhető leggyorsabb lézeres szőreltávolítási megoldást kínálja, a kezelés időtartama a beteg bőr színétől, hajtípusától és a kezelendő területtől függően változhat.

Az aplikátor gyors mozdulattal történő mozgatásával a kezelőfelület többszöri mozgatása biztosítja a teljes lefedettséget, miközben az ICE technológia lehűti a bőr felületét, megakadályozva a felületes égési sérüléseket, és lehetővé téve gyakorlatilag fájdalommentes, mégis nagyon hatékony szőrszálak eltávolítását.

Szükség esetén a bőrt megtisztítjuk (hónaljt)

Az eljárás során védőszemüveget kap a vendég is.

A kezelési területeket megtervezzük, fehér ceruzával.

A kezelési területre gélt kell felvinni, hogy a kézidarab átcsúszhasson a bőrön, és biztosítsa a bőr felső rétegének védelmét.

Technikus gondoskodik a vendég kényelméről és biztonságáról, a vendég bármikor feltehet kérdéseket.

Miután a gélt eltávolították, akkor folytathatja a normál tevékenységet.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelési idő attól függ, hogy a test mely területeit kezelik. Az eredmények eléréséhez, minden egyes területnek meghatározott szintű lézerenergiára van szüksége.

MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS UTÁN?

A kezelés után a szőr újbóli növekedése a test különböző területein eltérő, azonban az új szőr növekedése a kezelés után legalább három hétig nem fordul elő. Kezelések során a szőrszálak tovább gyengülnek és kiesnek, a növekedés üteme lassabb lesz, így ennek megfelelően kiszélesítheti kezeléseit.

MILYEN MELLÉKHATÁSOK FORDULHATNAK ELŐ?

A kezelés után enyhe bőrpír, vagy enyhe érzékenység tapasztalható.
Az Aloe Vera gél kiválóan megnyugtatja a bőrt, és jól működik.

MIRE KELL ODAFIGYELNI A KEZELÉST KÖVETŐEN?

A kezelt, napfénynek kitett területeken a bőrt 30-50 SPF fényvédő krémmel kell megvédeni.

Kerülni kell a hőt, például forró fürdőt vagy zuhanyzót, szaunát és gőzfürdőt 3-4 napig.

Kerülni kell az erőteljes testmozgást és úszást, mivel a vízben lévő vegyi anyagok irritációt okozhatnak 3-4 napig.

MILYEN GYAKRAN KELL MEGISMÉTELNI A KEZELÉSEKET?

 • 6-8 hetente a testszőr csökkentésére
 • 4-6 hetente az arcszőr csökkentésére
 • évente egy alkalom szükséges lehet a tartós eredmények fenntartásához