A BLT Vanquish ME rádiófrekvenciás hullámokat használ fel a meghatározott területeken elhelyezett zsírsejtek melegítésére. A fejlett technológiának van egy beépített biztonsági mechanizmusa, amely kiszámítja a megfelelő beállításokat az Ön zsíros rétege alapján. A hullámok megkülönböztethetik a zsírsejteket, valamint a bőr és az izomsejteket. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az aplikátor számára, hogy felmelegítse a célterületet, miközben biztonságosan és érintetlenül hagyja a környező szövetet és a bőrt. Miután a sejtek megsérültek, természetesen metabolizálódnak (apoptózis) a testén keresztül. A zsírsejtek eltűnésekor látni fogja, hogy alakja karcsúbb és vonzóbb lesz. A rövid ideig tartó melegség, bőrpír és enyhe duzzanat kivételével azonnal visszatérhet a napi rutinba.

Az iparág legnagyobb méretű kezelőfeje, mely a hasat és az oldalt is lefedi, kumulatív módon javítva a kerület csökkentését. A kezelési szakasz rövid és kellemes.

Használatával nem jár bőrhámlás, pigmentváltás vagy elhúzódó gyógyulás.

Az eredmények személyenként eltérőek. Néhány beteg esetében már az első kezelés után egy héttel látnak eredményeket.

rádiófrekvenciás zsírbontás
rádiófrekvenciás zsíbontás

MILYEN A KEZELÉS?

Nincsenek fájdalmak a kezeléssel, csak a hőérzés. A VANQUISH kezeléseknél nincs szükség anesztetikumra.

A kezelési ülés előtt nincs különösebb teendő, csak ügyelni kell arra, hogy jól hidratáltan érkezzen a kezelésre. A kezelés előtt és után legalább 8 pohár vizet kell inni, hogy javítsa a nyirokrendszert. Arra is ösztönözzük, hogy a kezelés utáni könnyű fizikai aktivitást végezzen, hogy elősegítse a nyirokcsatorna növekedését.

LEHET NAPOZNI A KEZELÉSSOROZAT IDEJE ALATT?

A napfény nem befolyásolja a VANQUISH kezelése eredményeit, így a kezelés sorozat időtartam alatt, és bármely kezelést követően napozhat. A VANQUISH eszköz bármilyen bőrtípusra vagy színre biztonságosan használható.

bőrfeszesítés cellulit gép

KIKNEK AJÁNLOTT A VANQUISH ME?

– A BTL Vanquish ME-t azoknak a férfiaknak és nőknek tervezték, akik a test meghatározott területeit szeretnék formázni és alakítani. Egészségesnek kell lennie és ideális testsúlyánál kell lennie, mivel a BTL Vanquish nem súlycsökkentő eljárás.
– Ha nem invazív módszert keres a túlzott zsíros területek kezelésére, amelyek nem reagáltak az étrendre vagy a testmozgásra, akkor a BTL Vanquish lehet a tökéletes kezelés a páciens számára.

MELY TERÜLETEK KEZELHETŐEK?

Hasi terület, derék, lágyék, melltartó vonal, felkar, a belső és a külső combok

MILYEN GYAKRAN LEHET KEZELNI AZ ADOTT TERÜLETET?

Heti egy kezelés javasolt.