MI AZ XWAVE?

A BEVÁLT CELLULITCSÖKKENTŐ KEZELÉS

A BTL X-Wave egy olyan eszköz, amelyet a bőr textúrájának javítására használnak az akusztikus hullámok, mechanikai rezgések segítségével.

A BTL X-wave segít kiküszöbölni a bőr egyenetlen textúráját okozó fő tényezőket, amelyek javítják a bőr megjelenését és rugalmasságát. A mechanikus rezgések, amelyeket néha sokkhullámoknak hívnak, elősegítik a terület vaszkularizációját és oxigénellátását, ami jobb véráramot és a nem kívánt folyadék eltávolítását eredményezi.

Az akusztikus hullámok energiájának felhasználásával a BTL X-Wave a legjobb eredményeket hozza a cellulit kezelésében.

Az Akusztikus Hullámok terápiáját több mint 30 éve tudományosan bebizonyították különféle gyógykezelésekben.

x-wave - cellulit és stria kezelés
x wave cellulit és stria kezelés

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az akusztikus hullámok energiáját kifejezetten a bőr károsodásának elkerülésére fejlesztették ki. Rezgés kiváltása a testben. Az impulzusok rögzítik és meghúzzák a kötőszövetet. Növelik a vérellátást, kiküszöbölik a hulladékot és átalakítják a kollagént.

MILYEN A KEZELÉS?

Maga a kezelés kényelmes, rezgést érezni a kezelt területen. Időnként enyhe kellemetlenség jelentkezik, amikor feldaraboljuk a makacs zsírterületeket. A betegeknek jellemzően javítja a bőr rugalmasságát, valamint a dermális feszesítést végez, és a tompa bőr megjelenését csökkenti.

bőrfeszesítés cellulit gép

VANNAK MELLÉKHATÁSOK?

A területet meleg lesz megérinteni, mivel a vérkeringés fokozódik, ez teljesen normális és biztonságos esetlegesen kipirosodhat a bőr, ami pár óra múlva teljesen megnyugszik.

cellulit bőrfeszesítés
cellulit stria kezelés

KINEK VAN EZ AZ ELJÁRÁS?

A BTL X-WAVE ™ kezelések minden korosztály és bőrtípus számára biztonságosak, akik javítani akarják bőrének rugalmasságát, dermális bőrmegőrzését vagy tompa bőrének megjelenését. Ez a lehetőség azok számára, akik esztétikai javítást akarnak, a műtét költsége és helyreállítási ideje nélkül.

Ha biztonságos zsírcsökkentést és gyors cellulitkezelést kerest valaki, akkor érdemes kombinálni fontolja meg a BTL Vanquish Me zsírbontó eljárással. Ezek a kezelések együttesen megolvasztják a zsírt és csökkenthetik a cellulit megjelenését a test szinte bármely részén.

xwave kezelés
xwave kezelés

MILYEN GYAKRAN AJÁNLOTT A KEZELÉS?

Az ajánlott kezelések száma 4-6 alkalom között lehet néhány hét alatt. A kezeléseket általában hetente kétszer ütemezik, és a betegek látható javulásokról számoltak be már egy kezelési munkamenet után. Az optimális eredmény érdekében az egészséges táplálkozás javasolt, és pár havonta egy ismétlő kezelés.