AZ EMSCULPT TELJESEN ÚJ KATEGÓRIA A TECHNOLÓGIÁBAN

MI AZ EMSCULPT?

Az FDA által jóváhagyott és elismert, a világ egyetlen olyan eljárása, amely egyszerre képes az IZOM és a ZSÍR kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését.

Egyedülálló technológiai újítás, jelenleg még nincs a piacon konkurenciája.

rádiófrekvenciás izomépítés

Itthon elsőként nálunk lesz elérhető ez a kezelés, ezáltal egy új platformot tudunk kínálni a potenciális jelölteknek. A világ 56 országában már jelen van ez a berendezés, több mit 1000 egységet értékesített a gyártó. Környező országokban nagyon sikeres, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban és Ukrajnában is.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Emsculpt a nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energia célzott felhasználásával éget zsírt és izmokat épít. A nagy intenzitású fókuszált elektromágneses energia, vagyis a HIFEM kiváltja a kívánt izomcsoport szupergyors izom-összehúzódásait. Ez megegyezik 20 000 felüléssel, vagy 20 000 guggolással! Az izomaktivitás növekedése növeli az izomrostot, és fokozza az anyagcserét . Ennek eredményeként a test elkezdi a zsírégetést a kezelt térségben, hogy segítsen neki felépülni az intenzív edzésből. Ezek a generált összehúzódások (szupramaximális összehúzódások) nem érhetőek el önkéntes izommunka során.

rádiófrekvenciás izomépítés

A FOLYAMATRÓL BŐVEBBEN:

Az intenzív szupramaximalális összehúzódások fokozzák az epinefrin felszabadulását, ami egy kaszkád (többlépcsős) effektust indít el és ez a zsírsejtekben szupramaximális lipolízishez vezet.
Mivel a stimuláció gyors és intenzív, ezért a zsírbontó hatás túlzott és a szabad zsírsavak túlhalmozódnak a zsírsejtekben.
A szabad zsírsavak túlcsordulása a zsírsejtekben működési zavart okoznak és ez apoptózist indít be – programozott sejthalált.
A halott sejtek összeomlanak és természetes úton távoznak a tesből.
Az izom belső szerkezetének mély átalakításával reagál, például miofibrillák növekedésével (izom hipertrófia), új protein szálak és izomrostok létrehozásával (izom hiperplázia).
A folyamat növeli az izom sűrűségét és térfogatát.

KIK AZ IDEÁLIS JELÖLTEK?

Az Emsculpt célja, hogy segítse az egészséges egyéneket a testükre vonatkozó céljaik elérésében.

  •  Az Emsculpt-jelöltek azok, akik a tervezett fogyásuk nagy részét elérték, és a célsúlyukat szeretnék elérni, egy izmosabb feszesebb testkontúrra vágynak.
  • Az Emsculpt számára kiváló jelöltek azok a férfiak és nők, akik egészségesen táplálkoznak és aktív életet élnek, de még mindig küzdenek az izomépítéssel és a zsírégetéssel.
  • Kifejezetten ajánlott azoknak a nőknek, akik szülés után nyitott hasizommal maradtak és műtét nélküli megoldást keresnek hasizmuk helyreállításához.
  • Akik egy nem invazív fenékemelő eljárás után kutatnak
elektromágneses izomépítés

KIK NEM VEHETIK IGÉNYBE A KEZELÉST?

Terhes nők, és elektromos implantátummal rendelkező emberek, továbbá epilepsziások, és vérzékenységben szenvedők nem alkalmasak a kezelésre. Nőknek menstruáció alatt nem ajánlott a kezelés.

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

Az EMSCULPT eljárás intenzív edzésnek tűnik. Lehet feküdni és pihenni lehet a kezelés alatt.

A kezelés után azonnal érzékelhető eredményeket érez. A pozitív eredményekről általában az utolsó ülés után két-négy héttel számolnak be, és a kezelést követő néhány héten tovább javulnak.

Emsculpt fejlett technológia serkenti a szervezet saját természetes izomépítő és zsírégető teljesítményét, gyorsítja az anyagcsere folyamatát.

A szekciók 30 percig tartanak.

A berendezéshez 2 aplikátor csatlakozik, a fenék kezeléséhez mindkettő szükséges, míg a hasat egy aplikátorral kezeljük, ezért  lehetővé válik egyidőben 2 fő hasának kezelése, amely költséghatékony megoldásra ad lehetőséget mind a pácienseknek, mind esztétikánknak.

VANNAK MELLÉKHATÁSOK?

Az Emsculpt után nincs lábadozási idő.

A betegek az Emsculpt kezelés után azonnal visszatérhetnek a munkájukhoz és a szokásos ütemezésükhöz.

MILYEN GYAKRAN KELL ISMÉTELNI A KEZELÉST?

Egy tipikus Emsculpt kezelés 4 alkalomból áll, 2-3 napos időközönként.

emsculpt előtte-utána

Professzionális izomépítő gépünk bemutatása TV2 – Tűsarok c. műsorában.