HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

Az idő múlásával a bőrünk és az alatta lévő kötőszövet fokozatosan veszti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát. Ennek következtében szemmel láthatóak lesznak a felszíni és mélyebb ráncok, a bőr megereszkedik. veszít a rugalmasságából.
A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem lágyíthatók a vonások, a megfelelő anyagok kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, anatómiailag visszaállítva természetes fiatalosságát.
A hyaluronsav megköti a vizet a bőrben, ezzel teltté és feszesebbé teszi, hosszantartó, természetes hatást eredményezve. A víz hiánya miatt kialakult ráncokat, redőket feltölti, eredményeként a ráncok mélysége csökken, az arc simább lesz és fiatalabbnak látszik.

A ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll. Az arc különféle területeire speciális hyaluronsavakkal történik a feltöltés, így pl. az ajkak, valamint az arccsont vonal kiemelése.. Tesztkezelésre, bőrpróbára nincs szükség, a feltöltés általában nem tart tovább 30 percnél.

híaluronsavas ráncfeltöltés
híaluronsavas ráncfeltöltés
híaluronsavas ráncfeltöltés
hyaluronsavas ráncfeltöltés