ZO®Skin Health – A BŐRÁPOLÁS ÚJ GENERÁCIÓJA

A ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele és a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy mindenki megtapasztalhassa a folyamatosan egészséges bőr élményét, kortól, nemtől és egyedi bőrproblémától függetlenül.

A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO®Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges és szép bőrt.

zoskin health

A BŐR EGÉSZSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSA

A hagyományos szemlélettel ellentétes kezelési mód. A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy sejt szinten is beavatkoznának a folyamatokba, illetve sejt szinten akarnának hatni a bőr egészére.

Ez a megközelítés talán javítja a bőr felszínének megjelenését, de a javulás általában korlátozott hatású és rövid ideig tart, mivel nem érinti a probléma forrását. Egy hagyományos kezelés végén az eredmények mindig változatosak. Bizonyos páciensek állapota jelentősebben javul, másoké kevésbé, és olyanok is vannak, akiké egyáltalán nem vagy még tovább romlik. A ZO®Skin Health program a bőrterápiák összes lehetséges változóját kiküszöbölte, melynek köszönhetően az eljárások kimenetele kiszámítható, így bármely páciens bármely probléma esetén jelentős javulást tapasztalhat meg bőrállapotán.

A ZO®Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára, legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

A bőr egészségének helyreállítása
bőrápolási alapelvek

BŐRÁPOLÁSI ALAPELVEK

  • Gyulladásgátlás
  • Stabilizáció
  • A hidratálók túlzott helytelen használata
  • Tisztítás, a faggyú termelés kontrollja
  • Fényvédelem

OTTHONI BŐRÁPOLÁSI PROGRAMOK

Professzionális otthoni termékek előzetes szakmai konzultációt és bőrdiagnózist követően vásárolhatók meg és alkalmazhatók.
  • 5 lépéses napi bőrápolási program
  • Aknekezelő- és megelőző program
  • Rozácea elleni terápiás program
  • 6 lépéses anti-aging program
  • 7 lépéses intenzív anti-aging program
zoskin

ZO®SKIN ORVOSI-KOZMETIKAI KEZELÉSEK

ZoSkin 3 Step Peel hámlasztás

ZO® 3-Step Peel nagy intenzitású stimulációs orvosi mélyhámlasztás, mely kezelésnél a kontrollált mélységű 3 step peeling segítségével teljes bőrcserét tudunk elérni. Intenzíven heges, gyulladt bőr, vagy érett, ráncos arcbőr, intenzív napkárosodás, durva bőrtónus és textúra esetén alkalmazhatunk.

A sav a bőr felszíni hámrétegét pár napon belül teljesen lehámlasztja, de bejutva az irha rétegébe és aktiválja a kollagént és elasztint termelő sejteket. A bőr előkészítése után, enyhe érzéstelenítő krémet követően visszük fel a savat a bőrre. A kezelés teljesen biztonságos. A folyamat végén nagy koncentrációjú retinolt juttatunk be a bőrbe mely elősegíti a kollagén termelődését, ezéltal lesz feszes a bőr.

ZoSkin Blue Peel hámlasztás

A kezelés 7-8 nap gyógyulási idő után nagyon látványos megújulást eredményez, melynek effektusa akár egy plasztikai műtét feszesítő hatásával is összevethető. 1-3 havonta ismételhető, a fokozott bőrmegújítás érdekében javasolt  az évenkénti kezeléssorozat.

ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázs kezelés

“Vörös Szőnyeg” kezelésünk különleges, azonnali hatású, látványos bőrmegújulást biztosít. A kezelés kombinálja a Hydrafacial® bőrtisztító effektusát az intenzív savas peeleingjével.

Azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

A kezelés során ZO® Brightalive maszkot alkalmazunk, mely anti-aging és pigment korrekciós hatóanyagokat tartalmaz.

ZoSkin vörös szőnyeg kezelés
ZoSkin logo