GENOSYS MIKROTŰS (DERMAROLLER) NYAK- ÉS DEKOLTÁZSFESZESÍTÉS

Bőrfiatalító eljárás, amelyet egy német plasztikai sebész dolgozott ki. A kollagén indukciós terápia azaz dermaroller fokozza a bőr kollagén termelését, s az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik. Kollagén felel bőrünk rugalmasságáért, de az évek során a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd. Ezen segít ez a hatékony és látványos kezelés.
Genosys Dermaroller

MIKROTŰS ELJÁRÁS

A dermaroller használata során egy apró, de sűrű tűfelületű (6-8 sorban 160-192 db apró tű) hengert görgetnek végig az arcon, s ezzel 0,5-2 mm-es mélységű mikrosérüléseket okozva beindul a bőr természetes regenerációs folyamata. A dermis átalakul, a III.tipusú kollagénből (alacsony vízmegkötő képességű) I. típusú (hidratált) keletkezik. 3-4 hónap után újraépül a rugalmas kollagénháló, feszessé válik az arcbőr, valamint összeszűkülnek a tágult pórusok, a besüppedt hegek kiemelkednek, és így az egész arc fiatalossá, üdévé válik.
Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
A bőr megszúrása átmenetileg megtöri az arc védőrétegét és lehetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását a kellő mélységbe közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez.
Genosys Dermaroller
Genosys Dermaroller
Genosys Dermaroller

A DERMAROLLER KÍMÉLETES BŐRFIATALÍTÓ MEGOLDÁST NYÚJT:

  – tág pórusú
  – aknés hegek eltüntetésére
  – bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
  – idősödő bőrre, apró ráncokra
  – seborrheas bőrre
  – terhességi csíkok halványítására
  – hypopigmentációra
  – cellulit csökkentésére
  – kóros hajhullás, fiatalkori kopaszodás

Ajánlott 25-50 közötti korosztályba tartozó nőknek és férfiaknak is!

KEZELÉS IDŐTARTAMA:

Előkészülettel együtt 50-60 perc, a látványos hatáshoz 2-4 hetente ismételt, 4-10 dermaroller kezelés szükséges. A kezelési sorok közt kb. 3 hónap szünetet célszerű tartani.

MELLÉKHATÁS, SZÖVŐDMÉNY:

Minimális fájdalommal járhat, de nincs semmilyen káros mellékhatása. A Dermaroller használata után néhány órán keresztül (hosszabb tű esetén-1,5-2 mm- néhány napig) bőrpír észlelhető.