ALMA BEAUTY REBOOST

IMPACT technológia

Az Alma Lasers a világ 5 legnagyobb lézergyártójának egyike. Saját szabadalmaival a világ egyik leginnovatívabb lézer, rádiófrekvenciás és ultrahangos termékgyártója. Termékkínálata lefedi a sebészet és az esztétika teljes területét. Forradalmi újításai, saját fejlesztései mellett nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a komplex kezelési lehetőségek megvalósítására.

Az Alma Beauty termékcsalád ötvözi az orvosesztétikai termékcsalád kiemelkedő klinikai tapasztalatát és sikereit a modern esztétikai szolgáltatásokkal. Legfőbb célja a természetes szépség fenntartása és helyreállítása.

Készülékeiket széleskörű bőrgyógyászati felhasználásra tervezték. Kimagasló eredményekkel bíró bőrfiatalító megoldás, melyet világszerte több, mint 5000 klinika használ. A Dye-PL és AFT technológiák lehetővé teszik a hatékony pigmentfolt eltávolítást és a vaszkuláris elváltozások kezelését. Nagy teljesítményű NIR technológia a bőr fiatalításához és feszesítéséhez.

Mezoterápia ránctalanító anyagokkal

Azonnali, látványos eredmények a bőrhibák kezelésében:

  • A PixelPen technológiával kombinált akusztikus rezgések lehetővé teszik a kozmetikumok megfelelő bejuttatását a bőrbe.
  • Egyedülálló Youth Box kezelőkészlet csúcsminőségű kozmetikumokkal.
  • Az év bármely szakában biztonságosan végezhető kezelések.
  • Minden bőrtípus számára megfelelő.
Mezoterápia ránctalanító anyagokkal