CLINIC CARE

Professzionális kozmetikum Svédországból

A ClinicCare komplett professzionális kozmetikum termékvonalat kínál a kozmetikusok számára a tisztítástól illetve peelingezéstől a hidratáláson, tápláláson át a tonizálásig. A professzionális kozmetikumokat kizárólag megfelelő bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok vásárolhatják és használhatják. A ClinicCare fokozott figyelmet fordít arra, hogy ezek a készítmények ne legyenek elérhetőek a végfelhasználók számára, ezzel is védve a professzionális szépségszalonok munkáját és üzleti modelljét.

Clinic Care professzionális termékek Svédországból

A professzionális kozmetikumok önállóan is használhatók, de többségük tökéletesen beépíthető egy gépi kezelésbe is.

A készítmények közös vonása a magas aktív összetevő-tartalom. A ClinicCare rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a természet kincstárában megtalálható anyagokat (pl. vitaminok, ásványi anyagok, polipeptidek) a lehető legnagyobb mértékben használja. A készítmények hatásmechanizmusának alapja, hogy azok biztosítani tudják a nagyfokú hidratáltságot (jellemzően kis molekulatömegű Hyaluronsavval és más természetes hidratáló összetevőkkel) valamint a sejtek DNS állományának védelmét.

Válogasson a ClinicCare kiváló minőségű professzionális kozmetikumai között, és próbálja ki szalonjában, mire képes a Svéd precizitás! A vendégei imádni fogják a kényeztető ápolást, és örülni fognak annak a hosszútávú és természetes hatásnak, amit a kezelések nyújtanak.

ALMA BEAUTY REBOOST

IMPACT technológia

Az Alma Lasers a világ 5 legnagyobb lézergyártójának egyike. Saját szabadalmaival a világ egyik leginnovatívabb lézer, rádiófrekvenciás és ultrahangos termékgyártója. Termékkínálata lefedi a sebészet és az esztétika teljes területét. Forradalmi újításai, saját fejlesztései mellett nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a komplex kezelési lehetőségek megvalósítására.

Az Alma Beauty termékcsalád ötvözi az orvosesztétikai termékcsalád kiemelkedő klinikai tapasztalatát és sikereit a modern esztétikai szolgáltatásokkal. Legfőbb célja a természetes szépség fenntartása és helyreállítása.

Készülékeiket széleskörű bőrgyógyászati felhasználásra tervezték. Kimagasló eredményekkel bíró bőrfiatalító megoldás, melyet világszerte több, mint 5000 klinika használ. A Dye-PL és AFT technológiák lehetővé teszik a hatékony pigmentfolt eltávolítást és a vaszkuláris elváltozások kezelését. Nagy teljesítményű NIR technológia a bőr fiatalításához és feszesítéséhez.

Mezoterápia ránctalanító anyagokkal

Azonnali, látványos eredmények a bőrhibák kezelésében:

  • A PixelPen technológiával kombinált akusztikus rezgések lehetővé teszik a kozmetikumok megfelelő bejuttatását a bőrbe.
  • Egyedülálló Youth Box kezelőkészlet csúcsminőségű kozmetikumokkal.
  • Az év bármely szakában biztonságosan végezhető kezelések.
  • Minden bőrtípus számára megfelelő.
Mezoterápia ránctalanító anyagokkal