Termékek

Kozmetikus-szakembereink ingyenes bőrápolási szaktanácsadással és otthoni ápolásra való professzionális készítményekkel segítenek megfelelően ápolni bőröd. A megfelelő otthoni bőrápolás a kezelések eredményeinek fenntartása érdekében nagyon fontos. Ezért kozmetikusaink segítenek kiválasztani a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat, személyre szabott tanácsokkal látnak el , hogy milyen bőrápolási protokollt érdemes betartanod az otthoni ápolás során.

Az általunk ajánlott termékek eredményességét prémium minőségükkel garantáljuk. Méltó kiegészítői a magas színvonalú orvosi-kozmetikai arckezeléseinknek és testkezeléseinknek. Segítségükkel hosszabb távon fenntartható a szépészeti kezeléseink eredménye!

A professzionális termékek megvásárolhatók:

  • személyesen üzletünkben vagy
  • telefonon és email-en történő rendelés esetén házhoz szállítással.

Utánvétes vagy bankkártyás fizetés is választható.
A termékek árairól érdeklődj a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A szép bőr az alapoknál kezdődik

ZO®Skin Health

A ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszer célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges és szép bőrt – egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett.

A ZO®Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára, legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

ZO SKIN health

Genetikai újjáépítő rendszer

GENOSYS

GENOSYS koncepciója a bőr anti-aging folyamataiból adódó problémákra nyújt hatékony megoldást. A hagyományos kozmetikumok nem képesek orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén. Olyan erőteljes bőrmegújító rendszert vezettett be, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.

A termékkínálat arcápoló kozmetikumokat tartalmaz, akár speciálisan károsodott bőr regenerációjához is. Teljes mértékben bőrbarát formulákkal dolgozik, biztonságos összetevőkkel és természetes kivonatokkal a bőrirritáció minimalizálása érdekében. A termékek széles skálát fednek le, van köztük kezelést megelőző, annak hatékonyságát növelő CO2 lapmaszk, a kezelést követő bőrnyugtató és regeneráló peptidmaszk, otthoni ápolásra szánt szérumok, krémek, szemkörnyék-ápolók és a kezeléshez készült Power Solution ampullák. Tartalmaznak viszont növényi kivonatokat, regeneráló hatású növényi őssejteket, kollagéntermelést serkentő multipeptideket és egy nagyon különleges összetevőt az sh-polipeptid-7 nevű fehérjét.

A természet érintése

Hayejin

A HAYEJIN koreai márka minden elemében próbál természetközelivé és természetbaráttá válni: állatokon nem tesztelnek, termékeikben a növényi hatóanyagok alkalmazására törekednek, a termékek parabénmentesek, az összes termékre elvégeztek bőr irritációs tesztet. Kutatócsapata folyamatosan ügyel arra, hogy minimalizáljak a mesterséges összetevőket, ezért várandós kismamák számára megfelelő. A gyártóüzem a legszigorúbb standardoknak felel meg és CGMP tanúsítvánnyal rendelkezik. Odafigyelnek az újrahasznosított / újrahasznosítható és praktikus csomagolóanyagok használatára.

Természetes aminosavakat, antioxidánsokat tartalmaznak, illetve fontos összetevőjük a lótuszkivonat – és a manapság igen népszerű és kutatott hatóanyag -, a niacinamid is. Hatékonyságuk különösen a bőr hidratáltáságának, kiegyenlítésének és feltöltésének elősegítésében, öregedésének gátlásában rejlik.

hayejin

Remescar

A belga Remescar termékmárka dermokozmetikumai az arcbőrt klinikai vizsgálatok által bizonyított hatékonysággal ápolják, és szüntetik meg a különböző bőrhibákat. Hegkezelő termékük igen hatékony, legyen szó akár friss, akár régi beavatkozások okozta hegekről. A könnyen használható hegkezelő stift vékony, láthatatlan filmréteget képez, amely optimális védőréteget biztosítva segít elhalványítani a hegeket, valamint segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát. Főleg a seprűerek keletkezésének és azok a bőr felszínén történő elszíneződésének megelőzésére koncentrálnak.

Közkedveltek a szem alatti táskák és sötét karikák elleni készítményei is. A Remescar szemtáskák és sötét karikák úgy lettek kialakítva, hogy egyetlen használatával azonnal csökkentse a szem körüli táskák és karikák megjelenését. Pillanatok alatt a szem fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnik a forradalmi EYESYL technológiának köszönhetően. Agyagásványok és egy bi-peptid komplex kombinálva feszesítik a bőrt és csökkentik a szem körüli folyadék feleslegét.

remescar

Új fogalom a szépségápolásban

JANSSEN

A német tulajdonú Janssen Cosmetics anyacég történelme az 1990-es évig nyúlik vissza. Folyamatosan fejlődő termékcsaládjukat 1995-ben Janssen Cosmeceutical néven nevezték el. A Janssen Cosmetics 2017-ben ünnepelte 20. évfordulóját.

A Janssen Cosmetics termékeit a gyógynövények, biotechnikai összetevők és tengeri kivonatok egyedi összetevők alkotják. Fejlesztéseiket mind a mai napig legjobb német laboratóriumokban végzik, az eredményeiket pedig rögtön beépítik a termékeikbe. Készítményeinek hatóanyagai között több világszabadalom is található. A folyamatos fejlesztések, a szigorú Német Egészségügyi Hatóságok, az Európai Unió (ebből adódóan a magyar szabályoknak is megfelelő), az USA, Japán és Kína magas elvárású előírásainak folyamatos megfelelése okán egyértelmű, hogy a Janssen a Világ egyik legjobb kozmetikai termékcsaládját készíti.

janssen

Termékeinek többsége kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül, kisebb részben pedig különböző terápiás és gyógyszerészeti összetevők megfelelő kombinációjával állítják elő őket. Természetessége abban is rejlik, hogy a szervezet saját védekező mechanizmusát segíti, ezáltal a természetes védekezőképességet erősíti. Ezen érzékeny egyensúly fenntartásával elérték, hogy a szigorú környezetvédelmi szempontoknak is maradéktalanul megfelelnek.

A föld ajándéka

DoTerra

Az esszenciális olajok szakértőiből és a termék lelkes híveiből egyaránt elismerést váltott ki, hiszen ők azonnal felismerték a dōTERRA letesztelt esszenciális olajainak kiemelkedő minőségét. A dōTERRA folytatta kínálatának bővítését további egészségmegőrző termékekkel, kozmetikumokkal, étrendkiegészítőkkel és esszenciális olaj-kompozíciókkal.

•A világ legjobb minőségű esszenciális olajainak felfedezésével és kifejlesztésével, amelyet magasan képzett botanikusok, vegyészek, egészségügyi kutatók és szakemberek hálózatának segítségével viszünk véghez.
•Az iparban használt legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági követelményeknek megfelelő – CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű – esszenciális olajok gyártásával.

doTERRA

A dōTERRA mentes a számos népszerű termékben megtalálható káros összetevőktől, és gyakori problémák megoldásában segíti a felhasználókat, miközben az esszenciális olajoknak köszönhetően személyre szabott testápolási élményt nyújt. A dōTERRA termékek mindegyike a bőr táplálására törekszik, ezáltal a felhasználók könnyen elérhetik céljaikat.