BTL Exilis Ultra Femme 360 Intimlézer kezelés

Exilis Ultra Femme 360 – INTIM FIATALÍTÁS (LÉZER NÉLKÜL)

Exilis Ultra Femme 360 rádiófrenvenciás aplikátor tartozik hozzá, amely az intimegészség megőrzésében, regenerálásban segít a nőknek. Továbbá megoldást jelentenek több nőgyógyászati problémával szemben: hüvelyszárazság, inkontinencia, visszatérő fertőzések, vagy szülés utáni tág hüvely. Mindez altatás nélkül.
Teljesen új eljárás, amely javítja a nők intim egészségét és kezelheti a belső és külső intim részeket egy azon alkalommal, forradalmian új kezelés lehetővé teszi, hogy a kezelés ideje mindössze 8 perces legyen, ez a legrövidebb intim eljárás napjainkban.

RÁDIÓFREKVENCIÁS ÉS ULTRAHANGOS BŐRFESZESÍTÉS

Az FDA által jóváhagyott rádiófrekvenciás hullámok és az ultrahang energiájának felhasználásával a terápia nem invazív és fájdalommentes. A kezelés elősegíti a kollagén képződést és az elasztinrostok állományának növekedését, illetve a véráramlás is megnövekszik az újjáépülő mikroér hálózat segítségével, ezáltal visszaállítja a hüvely és vulvari régiók fiatalabb és funkcionálisabb állapotát, javítja a stress-inkontinenciát is.

BTL Exilis Ultra Femme 360 Intimlézer kezelés

KEZELÉSEK GYAKORISÁGA

A teljes eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség, a kezelések száma az egyéntől függ, de általában 6-8 kezelés ajánlott.

BTL Exilis Ultra Femme 360 Intimlézer kezelés