HYDRA BEAUTY KEZELÉS

Az Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyíthatunk a vendégeknél.

bortisztitas-hydrabeauty-geppel-1

HOGYAN MŰKÖDIK?

Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért.

Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhet.

A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazhatja tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz.

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált speciális tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhetünk vele. A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

bortisztitas-hydrabeauty-geppel-1

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz. Multipoláris elektroporáció invazív beavatkozás nélkül, mikroáramok segítségével ideiglenes csatornákat nyit a bőrben, amely lehetővé teszi a hatóanyagok behatolását a mélyebb bőrrétegekbe LED fényterápiával ellátva a fényterápia vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása, bőrlégzés és vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió), hatóanyagbevitel.

ELŐNYÖK:

  • három különböző technológia a tökéletes bőrért
  • egyedülálló AquaClean Prémium oldatok
  • teljes körű tisztítás egy lépésben
  • többféle kialakítású és méretű kezelőtipek
  • több szinten állítható vákuum erősség
  • szabályozható folyadék adagolás
  • biztonságos és hatékony kezelés
  • könnyű kezelhetőség, felhasználóbarát széles (6,1 inch) LCD kijelző
  • magas hatékonyságú, non-invazív hatóanyag-bevitel
  • sokoldalú alkalmazási lehetőség
bőrtisztítás és bőrtextúra javítás hydrabeauty géppel

KEZELÉS MENETE:

1. lépés – kíméletes tisztítás

Tejsavval távolítja el kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.

2. lépés – intenzív T-zóna kezelés

Szalicilsavval távolítja el az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

3. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel elektroporációval

Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

4. lépés – hidratálás és UV védelem

KEZELÉS GYAKORISÁGA:

2-3 hetente