Szénási-Bekk Henrietta

Aesthetic manager és kozmetikus

RÓLAM

Közgazdászként végeztem az Általános Vállalkozási Főiskolán és 11 évet töltöttem az üzleti világban, ennek ellenére mindig közelebb állt hozzám a szépségápolás és a divat. A második gyermekem születését követően autoimmun pajzsmirigy alulműkódést állapítottak meg nálam, emiatt súlyproblémáim lettek.

Sajnos kevésnek bizonyult az egészséges táplálkozás és az aktív életmód, ezért szükség volt külső rásegítésre, nyirokelvezetésre és alakformaló gépek használatára a kívánt forma eléréshez és annak megtartásához, így egyre jobban elmélyültem ebben a témában, ez a személyes tapasztalat pedig nagy segítségünkre volt az esztétikánk portfoliója  megtervézésének korai szakaszában, mikor a technológiai újdonságokat kerestük. Olyan csúcskategóriás gépparkot terveztünk, ami itthon még nem elérhető, vagy csak kevés helyen, de más országokban már bizonyítottak. Így a vágyam is teljesült, mert  olyan kismamáknak is tudunk segíteni akik hasonlóan problémákkal küzdenek, és az egészséges életmód mellett szükségük van  külső segítségre céljuk mihamarabbi eléréséhez.

Évek óta baráti kapcsolatot is ápolok kozmetikusommal Anitával, akit egyben nagyra tartok mint óriási tapasztalattal rendelkező szakembert, így nem meglepő, hogy együtt álmodtuk meg 2019 őszén a Hertelendy Aestheticat, amihez a tervezés hajnalán csatlakozott plasztikai sebészünk is Dr. Nagy Endre is. Vele lett teljes a csapatunk, így egy professzionális és hatékony szolgáltatásokat nyújtó központot hoztunk létre!

Fontosnak tartom, hogy szakmailag maximálisan felkészülten tudjak bőrápolási, arcfiatalítási és alakformálási tanácsokat adni szépülni vágyó vendégeinknek, ezért azóta én is elvégeztem a kozmetikai képzést, és elmélyültem ebben a csodálatos szakmában.

Célom, hogy minden vendégünknek elégedett mosolya legyen amikor belepillant a tükörbe az arckezeléseinket követően vagy az alakformáló kezelések után a kívánt eredményt elérve Örömmel ajánljon bennünket barátainak és ismerőseinek.

Heni Hertelendy Aesthetica