Tóth Anita

Vezetőkozmetikus, ZO®️Skin Health terapeuta

RÓLAM

2005-Ben végeztem kozmetikusként, majd megnyitottam a Hertelendy Szépségszalont, mely azóta is sikeresen működik, visszatérő stabil vendégkörrel Janssen referencia szalonként.

Az évek előrehaladtával számos szakmai továbbképzésen vettem részt, melyeken sokat tanultam a legjobb termékekről, és legújabb kezelésekről, mindig próbáltam a legjobbat nyújtani vendégeim számára, ezért is éreztem úgy, hogy itt az ideje bizonyos mértékben a koncepció váltásnak, modernebb köntösbe öltöztetni a szalonomat, szélesíteni a szolgaltatásaink palettáját.

Heni évek óta a barátnőm és egyben a vendégem is, együtt álmodtuk meg a Hertelendy Aestheticat, és az álmainkat követve belevágtunk, a Doktor úrral bővülve pedig megcsináltuk az orvos esztétikánkat.
Az utobbi fél évben a leghatékonyabb megoldásokat kerestük a legkülönbözőbb problémákra, ekkor jött az ötlet a ZO®️Skin Health is, mint a piacon jelenleg a legmagasabb minőségű és orvosi tisztaságú hatóanyaggal rendelkező, minden bőrproblémára átfogó, hosszú távú megoldást nyújtó termékcsalád, legyen szó aknéről, pigment rendellenességről, rosaceáról, érzékeny bőrről, vagy Anti-agingről.

2 hónap személyes tesztelés és 15 év szakmai tapasztalat után, kijelenthető, hogy a ZO®️Skin Healthnél megtaláltam azt, amire szüksége van vendégeimnek, és új vendégeinknek is magas szintű megoldást jelenthetnek ezek a termékek, az otthoni bőrápolás tekintetében.

Anita Hertelendy Aesthetica